Pro muslimy jsme teroristé my!

Co si o nás, kteří nevěříme v Alláha myslí obyčejní muslimové? Včera se mi na sociální profesní síti LinkedIN zobrazil vtip o směšnosti použití svobody slova vůči Mohammedovi, který byl "olajkován" jedním člověkem se kterým jsem na LinkedIN propojen. LinkedIN není Facebook. Jsou na něm zpravidla vysokoškolsky vzdělaní lidé a vtipy jsou sdíleny opravdu okrajově. Tento vtip byl olajkován lidmi ze zemí, jako Saudská Arábie, Spojené Arabské Emiráty, Malaisie, Irák a Pákistán, přičemž jeden z nich tento vtip také okomentoval přirovnáním všech těch, kteří nerespektují proroka ke zvířatům a skutečným teroristům. 

Překlad vtipu: Když se útočí na černé, říkají tomu "rasismus". Když se útočí na Židy, říkají tomu "antisemitismus". Když se útočí na ženy, říkají tomu "genderová diskriminace". Když se útočí na homosexuály, říkají tomu "netolerance". Když se útočí na vlast, říkají tomu "terorismus". Když se útočí na náboženskou sektu, říkají tomu "nenávistná řeč". Ale když se útočí na důstojnost našeho milovaného proroka Mohammeda (nechť ho Alláh pochválí a chrání), říkají tomu "svoboda projevu". Sdílejte pokud můžete! Zvedněte svůj hlas, alespoň na nejnižší úroveň hloubky víry ve vašem srdci.

Překlad komentáře: "Ti, kteří útočí na důstojnost našeho milovaného proroka (nechť ho Alláh pochválí a chrání), jsou skuteční teroristé. Musíme takové lidi vyřadit z naší společnosti a považovat je za zvířata."

 

Čtete na podobné téma:

USA už to ví: Fašistický islám neslučitelný se svobodou nejen slova

Kniha: Základy Tauhídu - Islámský koncept boha

Autor: Josef Zbořil | čtvrtek 22.1.2015 9:43 | karma článku: 22,73 | přečteno: 1434x
  • Další články autora

Josef Zbořil

Peněženka u doktora

26.5.2023 v 5:30 | Karma: 15,91
  • Počet článků 280
  • Celková karma 13,93
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".