Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ráda bych vás opravila - tady se tak nějak interně ví, že Nejlepším blogerem je pan Vladimír Kroupa. No ale nenechte si rušit své kruhy. ;-D

8 0
možnosti

Tak ona je konkurence veliká. Všichni vyhrát nemůžou. Ale  Vláďa měl tuším šanci na titul "blogerka roku" a je škoda, že ho redakce vyškrtla z nominace. Je to diskriminace kvůli pohlaví a to považuji za nepřípustnéRv

6 0
možnosti

s panem Matějkou je sranda a s vámi moc ne, změňte styl a uvidíte těžítko je vaše

8 0
možnosti
Foto

Pane Zborile, než se pustíte do podobných analýz měl byste si alespoň osvojit zaklady fungování internetových protokolu a to TCP/IP a HTTP. Možna byste pak pochopil co znamenají pojmy UIP a PV. A predevsim byste se seznámil proč se internet měří nikoliv Excelem, ale pomoci analytických nástrojů typu Webtrends anebo Google Analytics které narozdíl od vás chápou jak technicky funguji uvedené základní protokoly a jejich stavy. A co toto znamená z pohledu analýzy co je přečtení a zobrazeni obsahu.

2 5
možnosti

M57i70l93o45š 11B34é83m

4. 4. 2013 8:29

Tedy vzít hodnotu poskytovanou idnesem a porovnávat jí s hodnotou jiného blogera nebo v čase je ajťácké faux pas?

3 3
možnosti

A ještě vsuvka. Počet udávaný u články nic nevypovídá o tom kolikrát byl přečten, ale kolikrát byl otevřen. U Matějky je rozhodují diskuse, která bývá velmi dlouhá, bujará a trvá několik dní. Většina čtenářů se k ní proklikává přes článek, většinou několikrát, takže čtenost narůstá. I když v poslední době se mi zdá, že je to nějak ošetřené. Ale to nevím jistě.

3 3
možnosti

Ve mě vyvoláváte špatný dojem. Vůbec nechápu, jak se tak vzdělaný člověk, navíc v technickém oboru, který se nikdy nepropůjčil ke zbytečné činnosti vysávající z rozpočtu, mohl dát do holportu s takovými lidmi jako je Mach, Jedlička, Matějka..... Klaus, Hájek, Jakl.   To si doopravdy myslíte, že nás čeká pod vedením těchto politologů, rádoby ekonomů, nebo absolutně neschopných mamlasů, nějaká lepší budoucnost? EU nikdy nebyla, není a ani nebude Ráj na zemi. Jenže je nutné hned všechno bourat?

3 3
možnosti

M70i71l60o51š 93B21é67m

4. 4. 2013 8:08

Zdravím. Co má pan Zbořil společného s Hájkem? :-P

3 1
možnosti
Foto

Vzato kolem a kolem - jste dobrej...

5 0
možnosti

Zajímalo by mě, jestli se kritiky, které jsou v blocích, nějak projevily ve skutečném životě.

3 0
možnosti
Foto

Já myslím, že každý kdo ponechá možnost diskuse pod článkem očekává zpětnou vazbu, ať už ve formě ověření správnosti nebo že mu v diskusi dá někdo nový pohled a posune jej tím dál.

1 0
možnosti

To je legrační článek :-):-)

6 1
možnosti

R^R^ nejlepší a nejvýstižnější příspěvek diskuze

2 0
možnosti
Foto

Ten Bloger roku 2013 ... je vývojová předpověď nebo ironie? :)

4 0
možnosti

Franta je takový blogerský Karel Gott. Takže se dá předpokládat, že dokud bude dýchat, bude recyklovat staré články a vyhrávat těžítka. On tomu zasvětil celý život.:-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".