Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

".......celkově odhadem vyberou cca 30 milionů Kč - viz. následující tabulka." Treba jsem to prehledl, ale to je za mesic, dva roky, volebni obdobi, nebo .....?

0 0
možnosti
Foto

Za rok. Členské poplatky jsou vždy každoroční. Díky za upozornění do textu jsem doplnil.

0 0
možnosti
JL

My platíme pětikilo každá rok - a už hodně dlouho.

0 0
možnosti
PK

Pokud si pamatuji, tak od středně placených pracovníků - členů KSČ byl příspěvek za totality 4%. Takže soudruh s třítisícovým platem byl lehčí ročně o cca 1500 Kč. Členství v této elitní organizaci nebylo levné, dnes jsou platy cca 10x vyšší. A ještě tam bylo povinné procentíčko Rudým odborům (dnes máme Žluťácké, jak jsme říkali těm americkým) a ještě něco také stálo SČSP.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".