Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^ Výborné připomenutí! Díky za ně. Ron Paul je zkrátka zodpovědný a čestný člověk!

0 0
možnosti

10. 8. 2014 12:01

Hezké, jak s váma tady souhlasí ti největší stalinisti. Nějak vám ta libertariánská teorie nefunguje ani tady virtuálně.

1 0
možnosti
Foto

V politice dochází k přirozené diferenciaci názorů a pohledů na svět, vždycky budete mít spektrum názorů - já si rád poslechnu názory od všech a dá mi to celkový obrázek. Libertariánská teorie je inspirativní - nastoluje správné otázky na které je třeba odpovědět a zdůvodnit proč je reálný stav jiný...

2 0
možnosti
PV

Je jen dobře, že se i mezi americkými jestřáby objeví hlas rozumu.

Článek R^

3 0
možnosti
JR
MM

Manipulace, propaganda a psychické vydírání čpí z Vašeho článku. Vy se zabýváte klackem, který Srbům padl na záda. Proč neřešíte zrůdnost Miloševičových skutků, který to šílenství začal. Tak koukám, že pro Vás je brnkačka, když Miloševič chtěl mít z Jugoslávie velké Srbsko, rozeštval národnosti proti sobě a to vše skončilo vyvražďováním se navzájem. A aby ta zrudna hrůza skončila přiletěl na Srby klacek. A trest, co já vím, není nikdy hrdý.

1 0
možnosti

10. 8. 2014 4:34

Vy a Ron Paul mus9 pracovat pro Rusy. USA do ničeho se nemíchající, to je jejich sen.

1 0
možnosti
Foto

Nikdo se nemá do ničeho míchat. Všechny armády mají sedět doma a bránit svá vlastní území, pokud výslovně světový policista, tedy RB OSN nerozhodne jinak.

Tedy sen o  USA do ničeho se nemíchajícího platí jenom za výše uvedené podmínky.

4 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".