Diskuse

Islámské "Ministerstvo Šaríje" v České republice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šíření poplašné zprávy

§ 199

(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo peněžitým trestem.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě svoboda slova nemůže chránit toho kdo v divadle falešným výkřikem "hoří" způsobí paniku. Proč vnímáte právo šaría za požár a ne za něco pozitivního a obohacujícího? Článek jen popsal požadavky šaríe a že přechod na ni může být zcela bezkonfliktní - negativní postoj k ní jste zaujmul sám a urazil věřící v islám.

0 0
možnosti

Skvěle napsané,R^.Když se nám brzo nerosvítí - Váš typ jak dlouho to bude trvat než Evropu  mírumilovný islám převálcuje?

0 0
možnosti
Foto

Geniální! A nezaměstnanost bude vyřešena. R^

1 0
možnosti

K tomu budem potrebovat nove lidi. Myslim, ze Halik by byl velmi kvalitni imam, nebo ajatollah.

3 0
možnosti

Máte tam chybu, chalífa by určitě nebyl český, ale rovnou světový nebo alespoň evropský (ovšem potom by se asi neměl moc rád s tím z IS). Chalífa je totiž vládce všech muslimů (to, že jich je občas více nebo žádný na tom nic nemění, císař byl také nejvyšším šéfem v Římě a párkrát jich bylo několik, stejně jako třeba papežů). Analogicky, stejné je to s chalifátem, takže to vidím na Emirát Čechy a Morava s nejvyšším hlavounem v podobě emíra, jenž bude podřízen nějakému tomu chalífovi ;-)

Jinak ovšem karma

PS.: Jestli vám připadá, že to znamená, že chalífa z IS se považuje za vládce všech muslimů, chápete to správně. Tady lze také nalézt vysvětlení, proč ho tak "milují" vlády muslimských zemí.

2 0
možnosti

Když nemáte nic jiného na práci.

1 0
možnosti

No dobre, ale jak by ty jednotlive body sly co nejrychleji uskutecnit ? 8-o Ukrutne se na ne tesim. ;-O

3 0
možnosti