Diskuse

Pro muslimy jsme teroristé my!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I31v21o 31C44i67l89i35c57h

22. 1. 2015 19:34

Islám je novodobý nacismus či komunismus ;-€ Možná proto ho neomarxisté tolik podporují :-/

4 0
možnosti

J19o73s64e56f 22A85d49d29o

22. 1. 2015 12:01

No pokud povazujete jeden komentar mozna jednoho trolla za oficialni vyjadreni celeho islamskeho sveta, no tak nevim...... mozna byste mel hledat odbornou pomoc

1 2
možnosti
Foto

Neprijde mi to jako vyjimecny jev. Koneckoncu treba zde v diskuzich si zhruba dvacet nejukricenejsich mysli, ze cely svet ma nazor jako oni ;-)

1 0
možnosti

Islam jako doktrina s naprosto neprustrelnym a nehnutelnym kultem Mohameda se vymyka jakemokoli jinemu nabozenskemu systemu. Nikde jinde nic takoveho neexistuje. Proroci, svedci jsou lide, byt siri bozi slovo jsou lide casto chybujici, kritizovani. Stejne tak krestansti apostolove.

V islamu je Mohamed de facto postaven na roven bohu, vse co kdy ve svem civilnim zivote konal je spravne, nekritizovatelne a nasledovanihodne. Islaqm stran Mohameda nepripousti sebemensi pochybnost, natoz pak polemiku.

Jak chcete s muslimy koexistovat? S vyznavaci neprustrelne, naprosto monoliticke ideologie, s lidmi podrobujicimi se diktatu v kazdem detailu zivota?

Ano,'myslim, ze jsme skudci a v jakemsi zvracenem smyslu I teroriste.

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že jsme pro muslimy teroristé. Podle islámu a jeho ortodoxních výkladů jsem podřadná rasa hodná pouze k likvidaci.

11 1
možnosti

To sice ano, ale neumím si představit, co by si oni sami počali, kdyby se jim podařilo nás zlikvidovat. Bez nás by od nich nikdo nekupoval ropu a neuživili by se.

Měli by sice k dispozici lidupráznou Evropu, ale co by si s ní počali? Umíte si představit, že by ji najednou dokázali všestranně obhospodařovat (od zemědělství, přes průmysl, provozování elektráren, dopravu až po údržbu infrastruktury)?

6 0
možnosti