Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... doboha, kde sou všeci ti Chárlie ? - šak celá Evropa by měla bejt na nohách, nééé?

0 0
možnosti

J72a46n 38R22á92ž

25. 1. 2015 14:44

Jakékoliv hodnocení zvyků a pravidel, kterými se řídí civilizace zcela odlišného charakteru jako je naše, je znakem arogance. Kam tato arogance vede, je vidět na Iráku, Lybii, středoafrickych zemí nebo Sýrii.

0 0
možnosti
Foto

Ne tak docela. A to v případě, kdy má tato civilizace choutky podmanit si tu naši. Kromě toho ani v těchto civilizacích ne každý souhlasí s tím, jak si tam ideologičtí vůdci počínají.

Příklad - nacismus a následný Norimberk.

Pokud souhlasíte s tím, že fanatici vraždí své spoluobčany kvůli malichernosti, pak jste stejný, jako oni. Vše má své meze.

2 0
možnosti
Foto

To asi do Občanského zákoníku nedostaneme..... DOUFÁM.

1 0
možnosti

Zde bude potřeba stejně přijmout to jaký styl života má ta či ona civilizace a společnost, jinak to skončí chaosem, Súdán, Lybie, Egypt, Somálsko, Eritrea, Libanon, Sýrie, Irák, Jemen, Somálsko ... .

To je náš výsledek a přínos tzv. Evropské civilizace, jež má jinou historii a měla jiné podmínky než kmenové společnosti v Arábii, Africe ... .

USA a další země světa si už uvědomují že je nejlepší nechat takovou vládu která udrží zemi před chaosem ... .

Navíc zde lidi mají jiné hodnoty, mentalitu, tradice, sociální vztahy  ... , tak že nejsou schopni přijmout naší civilizaci.

Ať je to tvrdé jakkoliv, vy v zájmu už přežité humanistické a civilizační doktríny, chcete vlastně vést a udržovat svět v tomto chaosu a ještě tomu napomáhat ... .

Zkrátka toto je nad naše síly a schopnosti a bude navíc potřeba se věnovat Evropskému prostoru kde jsou velké výzvy ... . Toto je nová realita ... .

1 0
možnosti

J45a72n 38R29á19ž

25. 1. 2015 14:55

Já bych oponoval názoru, ze USA si uvědomují, ze je lepší nechat takovou vládu, která udrží zemi před chaosem. Bohužel, doktrínou zahraniční politiky USA je, aby co nejvíce zemí, v oblastech primárního zájmu USA, bylo v chaosu. Je to poznat nejenom v politice USA k zemím Blízkého východu, ale i podilu na vývoji Ukrajiny. Nebýt v režii US State Department rozdaných karet na Majdanu, by nikdo v Evropě neměl strach z Ruska a vliv USA v Evropě by upadal. Teď se díky tomu strategickému tahu vliv USA v otázkách bezpečnosti Evropy stal stejně dominantní jako v časech studené války.

To je konstatování, ne hodnocení jestli je to dobře,či špatně.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS