Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Děkuji za skvělý článek!

0 0
možnosti
KZ

Francouzský politik Franck Guiot napsal, že části Évry, městečka jižního předměstí Paříže, jsou NO-GO zónami, kam policejní síly nechodí protože se bojí, že budou napadeny. Řekl, že politici snažící se udržet "sociální smír" zakázaly policii používat své zbraně k vlastní obraně. ***   Co vypolitičtí pitomečkové?! Takhle nějak si to představujete i v naší zemi?!To vám NEDOVOLÍME!

0 0
možnosti
RB

Do Trappes jsem jezdil od roku 91. V roce 2001 jsem tam byl na posledy a už tam nepáchnu. Ten vývoj se dal čekat a je mi jen líto známých, kteří se už stihli odstěhovat. Aha, beru zpět, podel sluníčkářů, kteří tam nebyli si nic takového nemohlo a vlastně nic nestalo.

0 0
možnosti
FP

uzasny clanek. muselo to dat praci!

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 13,92
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".