Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cenzura nikdy nebyla nástroj na hledání pravdy, ale vždy jen špatný nástroj na udržení moci

0 0
možnosti
Foto

Kdyby tu byla nesvoboda, tak Váš blog nepustí.

Vzpomeňte na protektorátní cedule, připevněné k rádiopřijímačům. A na tzv Hudbu ministerstva vnitra za socíku, která rušila příjem "nepřátelských" vysílačů. Jestlipak jste proti tomu protestoval?

Nejdřív to byla válka "an sich", pak válka studená. A teď jde o válku hybridní. Až toto nebezpečí pomine, můžete protestovat, co hrdlo ráčí.

Inter arma silent musae.

1 2
možnosti
Foto

Některé blogy stahují - nevím který admin "sloužil". S jednou admin jsem řešil, že mi stáhla článek o Kovářové z důvodu kdy obdobný důvod jinde byl OK. Asi nově zkalibrovaný dvojmetr. Odvolání k nadřízenému se nějak nedostalo. Jinak většinou při čtenosti nad 1600 mi stahují aby se pak asi nedostal do výběru a teď má cca 700 :-) ... tento citát od vás je výborný "A teď jde o válku hybridní. Až toto nebezpečí pomine, můžete protestovat, co hrdlo ráčí." to časem použiju... vy tu diskutujete často - co děláte a kdo jste pro kontext, kde se takové názory líhnou nebo uchytí?

3 0
možnosti
JK

Pokud někdo vědomě lže s cílem uvést někoho v omyl a tak jemu, nebo třetím osobám, způsobit újmu, pak jde o trestný čin. Není rozdíl v tom, pokud jde o navádění k vraždě, nebo ovlivňování svobodných voleb.

V tom je celý problém. Můžete diskutovat o čem chcete a není síla, která by vám ve svobodné zemi v tom mohla zabránit, nesmíte ale vědomě lhát a navíc s cíleně.

Lživost zpráv, fotografií a videí umístěných na některých webech byla mnohokrát prokázána a rovněž i to že jejich původce je většinou náš nepřítel Rusko. Jako nepřítele si nás zařadilo samo Rusko a je faktem, že existuje ruským státem zřízená "trollí farma", která cíleně vyrábí a šíří lži. Samo Rusko prohlašuje, že proti nám vede informační válku a chce rozložit demokratické zřízení.

Pole mého jsme proti šiřitelům nehorázných lží moc měkcí, tvrdě bych zakročil i proti těm, kteří vědomě lži šíří dál, je to stejné jako nabádat vraha k další vraždě.

Nepochopím, jak někdo může hájit lháře a podvodníky, navíc z nepřátelské země, není mi jasná motivace těchto lidí, co je vede k tomu, že si přejí destrukci naší svobody.

7 3
možnosti
Foto

Však můžete kandidovat pokud chcete něco změnit. Uděláte program, věcný, finanční a časový plán, veřejnosti predlozite a v diskusi vás buď podpoří nebo vyvrati. Ať už v zákonodárne činnosti či výkonné moci.

0 2
možnosti
Foto

J57o22s94e17f 65B34á14r32t15a

22. 12. 2022 22:25

Mi se asi porouchal Google, dal jsem vyhledat vládní krize na Slovensku a vyjely samé informace ze srpna.

0 0
možnosti
Foto

J49o10s45e28f 62B51á18r32t50a

22. 12. 2022 22:33

Chyba byla u mně, zadal jsem to anglicky a hned to vyjelo i s automatickým překladem:

Slovensko v chaosu před Vánoci: pád vlády je jen začátek (ten Rakušan nemá tu sochu zbytečně).

1 0
možnosti
VF

A máte lepší řešení?

0 0
možnosti
Foto

Dodržování právního státu je alfa a omega. Jinak já si kutám na "kybernetický občanský humanismus" (http://www.kyberobcane.cz) ale tak v 2028 lidi to lidi začne zajímat.

1 0
možnosti
LC

Souhlas. Mně se na tom, co se odehrálo, líbí jak prozřeli někteří blogeři. Píše tu třeba jeden, který dříve téměř pod každým blogem měl doušku "Psáno pro Pravý blok". Pak Rakušan Pravý blok zakázal (on teda fungoval dál, mimo dosah Rakušanových chapadel), ale od té doby se už pod blogem tohoto blogera ona douška neobjevila. Pan bloger se nám buď pokakal, nebo zjistil, že až tak pravicový zase není.

2 0
možnosti
PV

Hm, nesmysly z deziformacnich webu se presunuly na socialni site a lidi sezerou kdekterou lez, lajkuji ji, vubec si nejsou schopni overit jeji pravdivost, ani se o to nesnazi, protoze ty lzi vlastne chteji slyset a utvrzovat se v tom, ze oni smysli podobne. A ano, je ostudou, kdyz lzi a hlavnne polopravdy siri i oficilani media a k jejich pouzivani se uchyluje obcas i nejaky ten vladni politik.

2 1
možnosti
Foto

Lidi mají svobodu - se všemi nástroji co mají investuji kreativitu a vytvoří v 2022 "Kafu HAFO" a ze všech nabídek co mají sledují "Kafu HAFO". Pro islámský svět jsou dezinformace neexistence Alláha a definice člověka je, že věří v Alláha a nepodléhá zvířecímu hédonismu. Saudi mají za ústavu korán a ničí jemen více než Rusko Ukrajinu. Zavedete nějaké omezení co jsou na hraně nebo za hranou kvůli jemencům? Ne? Jste Eurocentrik a rasista - člověk je člověk. Zavedete obdobnou náboženskou policii? Asi ne že - protože svoboda. Toto je stejné. Člověk je majitelem svých názorů a má svobodu je komunikovat - na základě toho pak jeho reputace roste nebo klesá a státu do toho nic není...

1 0
možnosti
MS

Jenom dotaz. Když následkem té bezbřehé svobody projevu a práv na informace přijde novodobý český majdan, který násilně svrhne vládu, protože žádá bez diskuze její demisi, tak bude co?

3 0
možnosti
Foto

1. dodržování právního státu není bezbřehá svoboda

2. nastavení svobod v ČR jako je v USA není bezbřehá svoboda, i když USA a Ukrajina hlasovaly proti zákazu projevů nacismu... USA principiálně, UA podle mě identitárně... Maďarsko zakázalo obdobně "komunismus", my ne... bojíte se komunismu více i když jde propagovat?

3. násilný v ČR? my i po 2. světové jen odsunovali a stíhali "individuální běsy divokého odsunu němců" a nedá se to srovnat se "systémovou mašinérií Německa s vysídlováním, likvidace vysokoškoláků a koncentráky"...

4. fiala protesty zadlužovacím populismem zklidní a pak půjde mentorovat do nejaké evropské instituce... ale 3. kvartál 2023 může při současném trendu skutečně skončit sociální smír a kdekdo už bude cílit o to více na koryto z eurovoleb v 5/2024.

5. Co navrhujete - jít opačnou stranou a vyhlásit i stanné právo jako Taiwan v 20. 5. 1949 – 15. 7. 1987?

6. já jsem z Prostějova a my tu měli koncem jiné války v 1917 "hladovou demonstraci", kdy postříleno 23 osob a dalších 80 zraněno. Zlata demonstrace v 1989 proti SSM, který brutalitou připomínal demonstrace při katalánském referendu.

1 0
možnosti
Foto

J48o24s86e61f 79B68á58r28t21a

22. 12. 2022 18:25

Ono je vlastně na pováženou co tady vadí. Byly tady staženy dva blogy z hlavní nabídky s pravdivým obsahem. Proč?

https://bennett.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=795375 (Notebook Huntera Bidena)

https://danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=795622 (Nekopejte do našeho premiéra)

3 2
možnosti
RK

O pravdivosti obsahu rozhodl uliční výbor pod vedením předsedy Bárty. ;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".