Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohl byste nám sdělit, čím Pavel narušuje politiku jedné Číny, když zavolá na Tchaj-wan, který je podle tvrzení Číny její součástí?:-)

3 1
možnosti
Foto

Jojo, to je tak normální a nicznamenající až o tom píšou zahraniční média :-):-):-) ale malost čecháčků, křiváky a pokrytce je třeba vzdělávat, aby mohli svobodně narovnat páteř :-):-):-) tady máte ode mě pár článků jak nenarušuje a jak to nikoho nezajímá:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-31/china-blasts-incoming-czech-leader-over-call-with-taiwan-leader?srnd=politics-vp&leadSource=uverify%20wall

https://www.reuters.com/world/czech-president-elect-speak-taiwan-president-diplomatic-breakthrough-2023-01-30/

Tchaj-wan uznává cca 13 z 193 států světa a my jej neuznáváme a diplomacie má svá pravidla a např. sedmičlenná Spolková rada Švýcarska si každoročně ze svého středu volí "prvního mezi rovnými". Tento "Prezident" není považován za hlavu státu, ani za obdobu funkce premiéra - hlavou státu je považována celá sedmičlenná Spolková rada Švýcarska, která podepisuje smlouvy, pověřovací listiny i jiné dokumenty. Je to partner pro zahraniční prezidentské návštěvy. https://hn.cz/c1-65408520-168-prezidentu-svycarska-za-168-let-jeho-existence-1848-2016

0 0
možnosti
Foto

R^

Díky.

Jsem ráda, že to urputné ideologické žvatlání někdo vyrovnává. :-)

7 6
možnosti
Foto

Pokud jsem si všiml, tak první, kdo se ozval, byla paní presidentka. Pak - gen. Pavel ještě nebyl inaugurován, takže šlo o soukromý telefonát. A jak je možné, že s Taiwanem obchodujeme? To se smí?

Pane autore, ve Vašem profilu jsem nalezl cosi o nějaké straně, v níž figurujete, či co. Tím se vysvětluje všechno. Rv

11 4
možnosti
Foto

Pokud se ptáte, zda se obchodovat smí, tak šup šup číst článek dokud jej nepochopíte :-):-):-) Četl jste jej vůbec??? Máte problém s pamětí?

Obezlička "nebyl inaugurován" není politika ČR, kdy "důsledně respektujeme politickou linii existence pouze jedné Číny, jejíž součástí je i Tchaj-wan". Titulky médií ve světě mluví jinak, než že anonymní občan Petr Pavel telefonoval s Cchaj Jing-wen :-):-):-)

Ale vidím, že nějak nebojujete za suverenitu Tchaj-wanu a aby jej ČR oficiálně uznala a obhajujete politiku jedné Číny. Já přirozeně vaše proti-tchajwanské postoje jako demokrat toleruju.

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS