Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U vás je to pořád na karmu. :-)

Zajímavá myšlenka. Jako že by umělá inteligence vyhodnotila, co by tyto celebrity udělali v dnešní době? Sice bychom přišli o flanelové košile a vysílání signálů, ale asi bychom to přežili. Přesněji řečeno: přežili bychom.

Zařadila bych ještě Aristotela k tomu Sokratovi.

A zcela jistě Dalai Lamu.

3 0
možnosti
Foto

Umělá inteligence už složí hudbu nebo vygeneruje obraz za cenu nižší než od člověka. V 11/2022 vyšel ChatGPT a to je skoro událost jako když vyšel vyhledávač Google. Umělou inteligenci věcné a etický řeší USA a Čína a nějakou koncepci má Británie a Emiráty. Evropa zas zaostava. Za 10 let let to bude jiný svět ale i hrozby.

0 0
možnosti
RK

Udělat blog z citáty.com, tak to je hodné jedině kyberobčana ;-D

0 1
možnosti
Foto

Yap, I am. Cyber Civic Humanist. [>-]V[>-]V[>-]

2 0
možnosti
JD

Tomáš Baťa by se dnes hodil. A mnozí další také.

Karma.R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".