Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Král si může na svou inauguraci pozvat koho chce, bez ohledu na to, co si o tom myslí nějaký Zbořil.CZ. (uvítal bych smajlík s bouřivějším smíchem).

5 2
možnosti
Foto

Samozřejme. To není předmětem blogu. Četl jste jej vůbec?

4 0
možnosti
OD

Commonwealth realm - no za tento termín Vás nakopou do konce zad kdekoliv mezi Austrálií a Kanadou, protože už dávno nejsou poddaní. To skončilo v roce 1947.

Proč jste v této tématice tak ambiciosní, když jste naprostý diletant?

5 3
možnosti
Foto

Tady na danem odkazu vybranem pro vas v cestine a z mainstreamu kam snad dohlednete si můžete načíst dané názvosloví a rozdíly a ze byste mel spíše hořekovat nad sebou 😀 možná dvojnadobne 😀 https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/karibske-zeme-chteji-nezavislost-na-britanii/r~b1bc5ece336a11edba5b0cc47ab5f122/

2 4
možnosti
OD

Tak tohle je názorný příklad desinformace. Pan Zbořil předvedl to, čemu Britové říkají wishful thinking.

1. UK je největším pastevcem čínských peněz v Evropě. HCBS je světově známá britsko - čínská pračka na špinavé peníze a o perfiditě britské vlády nejlépe svědčí to, jak ve chvíli, kdy čínští komouši rozháněli v Hong Kongu lidi protestující proti bolševizaci, Boris Johnson lezl po čtyřech před soudruhem Pandou a škemral o FTA, aby něčím zaplácl ten průšvih zvaný Brexit.

To, co Londýn udělal nám v roce 1938, Polákům 39 a opět 45, to, co vyvedli v Indii a Pakistánu po válce, to vše zapadá do linky s tím, jak cynicky zapomněli na Čínu dvou systémů, kterou sami tvořili.

To, že Panda poslal vícešaška, ukazuje, jak málo ho to zajímá.

Zbořile, ještě byste měl pochválit Mnichov, to zapadá do vaší flastenecké zoufalé touhy poplivat domácí politiky.

Nechutné, odporné, zhovadilé.

6 3
možnosti
Foto

Vy jako přízemní maloměšťácký čecháček to s chápáním světa a lidskosti máte těžké. Doporučuji začít plně na sobě pracovat, studovat, studovat, studovat a rozšiřovat si schopnosti jak chápat informace a kontext a utvořit si hodnotový žebříček. Zacněte timto https://zboril.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799813

3 6
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".