Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda píšete dost zvláštní blogy. Mimochodem, víte, kde pan Zelinka sloužil? Kdybyste to věděl a byl v armádě, tak budete s jeho pravopisem úplně v pohodě. Za mne taky naprosto v pohodě a vlastně dost dobrý, vzhledem k šílené pověsti té jednotky bych to čekal o dost horší. Na druhou stranu v té jednotce nejsem, takže ze mne mluví čistá závist.

0 0
možnosti
Foto

Tak si ještě nactete můj starší blog z 7/16 , kdy jsem volal po 4% HDP na obranu, protože principiálně postoj. To tehdy bylo uplne mimo veřejnou diskusi nesrovnatelnou s dneškem, kdy se přesto placame kolem 1%.

https://hn.cz/c1-65369430-rozpocet-obrany-cr-v-letech-2017-23-3x-vyssi-na-4-hdp-pro-splneni-nasich-spojeneckych-zavazku-a-skutecnou-bezpecnost

Toto obdoba - principiálně postoj. Ale klidně se ptejte já vám to vysvětlím. Doplním informace i poradím jak na práci s nimi.

Že bral Zelinka cca 170 tisíc měsíčně skrz příplatek za riziko jako speciál v zahraničí s planovanymi misemi? No tak to spíš tleskám řadovým amikum, co hlídají tržiště a 500x za den jsou v potenciálním riziku 3x větším.

Nebo vy chcete taky do zahraničí za tech cca 170 litru měsíčně za riziko? Když někdo zaútočí na naše hranice a Vy je tam budete ve stejném riziku bránit, tak fakturu pošlete taky nebo jede za standardni pausal?

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".