Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se líbí ten link na nezkrácenou verzi. :-)

0 0
možnosti

Když vidím, jak naše republika hospodaří, jak jsme nepoučitelní a děláme ještě horší chyby než dělali jiné země před sto lety, tak by mi federace ani nevadila. Ale nebude. Němci, Francouzi a Angličané do jednoho státu nikdy nepůjdou. Leda až pod islámskou nadvládou. To už nám to ale bude jedno, do toho už nebudeme moci mluvit. Snad jen lidé typu Vladimíra Dlouhého se dostanou zase nahoru.

3 0
možnosti

R^R^R^Dobrý příspěvek, ale stejně by mě zajímalo, proč, když většina národa nadává na EU a zkorumpované politiky, volíme stále stejné ksichty. Posledním příkladem je Milouš a Švanceperk. Oba EuroHujeři, oba populisté, oba přechytralí, oba v životě nic nedokázali, jeden se živil tlacháním, druhý žije z podstaty

3 2
možnosti

To už je pravděpodobnější, že se staneme členy Ruské federace než Evropské. Evropská federativní republika nedává žádný smysl. Maximum čeho se dalo dosáhnout, je Lisabonská smlouva a tím to končí. EU je před rozpadem.

2 2
možnosti

Sice je konfederace něco trošku jiného než federace, ale já si nemyslím, že se něco takového stane, i když pan prezident za potlesku Barrosa něco o federaci tvrdil. Já se domnívám, že jakákoli forma federace narazí ve velkých státech typu Velké Británie nebo Francie.

1 1
možnosti

No já právě myslím že by stálo za to vyhlásit pěkně konfederaci a dle historického vzoru USA se pěkně odtrhnout od toho co si říká Unie... a když se jim to nebude líbit... nasadíme armády a zjistíme kdo vyhraje.

1 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".