Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete o třinácti nejvýznamnějších stranách a dáte tam Svobodné, kteří tam rozhodně nepatří. Ale strany, které tam patří (mezi nimi i ta moje) tam nenapíšete. A to strana, které jsem členem je mnohem a mnohem úspěšnější než nějací Svobodní, i když já bych si přál, aby moje strana byla ještě mnohem úspěšnější. Bohužel nemáme úplně skvělé období, už nemáme zástupce v Parlamentu ani EU parlamentu (ale měli jsme), ale máme své krajské zastupitele, krajské radní, máme spoustu obecních zastupitelů, spoustu radních, místostarostů a starostů. Nejsme úplně v dobrém stavu, ale stav, ve kterém jsme by pro Svobodné byl zázrak - ti se  našemu současnému stavu jenom nedokáží ani přiblížit..

0 1
možnosti

Pěkný graf. Jste si jistý, že se jedná o miliardy? 8-o

1 0
možnosti
Foto

Diky za upozorneni...jde o miliony. Casem opravim.

0 0
možnosti

ODS, TOP 09, ČSSD mají pnou hu...keců, jak mají být všicni rozpočtově odpovědní a hlavně Kalousek nám vtlouká do hlavy, že přece nemůžeme utrácet více než vyděláme a neumí hspodařit ani ve svých stranách, pokrytci.!! V plusu byly VV a KSČM.

1 0
možnosti

Mám dotaz. Vy na Silvestra vyhodíte všechno  z peněženky a z účtů a začínáte od nuly?

1 0
možnosti
Foto

I při respektování statistické odchylky by se do Parlamentu dostalo 5 stran, nově lidovci a zemanovci, což jednoznačně nabízí levicovou vládu.

Inu - může však být ještě hůř?

0 0
možnosti

M73i22l22o53š 19B50é82m

9. 4. 2013 19:49

Levice jako levice...

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS