Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Aha. A vypadá to jinak, když je v ČT (například u Moravce) pouze ministerský předseda?

Poznámka: Tímto nepopírám vaše tvrzení. Jen se podivuji nad tím, že jste se neozval, když stejný prostor dostávali Paroubek, Topolánek, Hašek, Nečas, Kalousek, Sobotka či Zaorálek.

2 0
možnosti
Foto

To mě ani nepobuřuje - premiér je ve funkci a má svoji odpovědnost a měl by dostat prostor aby obhájil co dělá a proč v návaznosti na program strany za který byl zvolen. Takový pořad, kde má 100% jeden host pak lze vyvážit jinými pořady, kde má 100% prostor někdo jiný. ČT má rozložení hostů a jejich časů po období roku dle jejich společenské významnosti. Tohle ale byla "debata", kde měly zaznít různé pohledy různých kandidátů/reprezentantů a dokonce spíše apolitický věnující se formálním problémům a pohledy lokálních uskupení.

1 0
možnosti
JK

Rovněž předvedla ODSKalypsu  prostřednictvím trapného videoklipu se "zpomaleným filmem" panem Fialou;-)

3 0
možnosti
VH

No, když je pan Fiala zpomalený film, čím je náš prezident?

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 13,88
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".