Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý rozhovor. Otázky na tělo a respondent říká, co si myslí. OK. Jen nevím, proč to Češi tak prožívají, když tu žádné muslimy nemají. Není ta hrůza z islámu a šarii trošku předčasná? Brod je daleko. Z mého hlediska je nebezpečnější Rusko a možná i USA.

0 12
možnosti
Foto

Protože v okamžiku kdy Islám v zemi zapustí kořeny, jako ve Francii nebo v Anglii, tak už je na řešení pozdě.

14 0
možnosti

J51i66ř76í 59R73a21š72k53a

10. 1. 2015 20:13

"Vlk v rouše beránčím."

Dokonale vystihuje islám. A tahle havěť to v rozhovoru jen potvrdila. Jejich primitivní způsob života je neslučitelný s moderní Evropou 21. století. Jen je mi s podivem, kolik bláznů je schopno tohle vše ještě omlouvat.

17 0
možnosti

Proč tento rozhovor nevysílá "naše" pravdoláskařská ČT ?  Údajně objektivní.

11 0
možnosti

Dík za tyto informace, včetně vašeho minulého blogu. Nedá se to nazvat fašismem, ani ničím podobným. je to širé šílenství

17 0
možnosti

mě by jen zajímalo,kdo financuje sebranku typu halíka Šabatky,Merkelové a spol.s islamizací Evropy tím spojenou.že kocáb mele pod vlivem genitálie své staré-mladé-nové,dokážu pochopit ,ale proč tihle výše uvedení melou o pochopení multikulti mě fakt není jasné.

7 2
možnosti
Foto

Asi by bylo rozumné skončit s agresemi v Orientu. Pak budou moci vytvořit vlastní struktury a žít podle svého. Nelze svrhávat tamní vlády, bombardovat města a pak se dvit, že sem proudí uprchlíci.

6 9
možnosti

J82a51r80a 33R11a87n77k

10. 1. 2015 18:59

Pokud Vam to na stranicke schuzi jeste nevysvetlili, Sunni a Shiiti se mydlili mezi sebou v minulem stoletijiz v 60. letech. Asi se Vam nekdo zminil o naprosto mirnych Sufi. A co Rusove, kdyz bombardovali, to bylo v poradku?:-P

7 3
možnosti

J89a11r24a 64R45a55n89k

10. 1. 2015 18:52

Vydrzela jsemto celych 8 minut a doufam, ze bude sledovan.....ovsem dnes brzy rano na BBC byl rozhovor s predstavitelem policie a te rekl, ze na hlidani jedne osoby 24x7 je treba 15 lidi, tihle vrazy byli polici znami, byli i na britske a zrejme taka US no-fly list, jeden byl ve vezeni, ten uz mel byt po ukonceni sveho trestu deportovan, to je ted novy zakon v Kanade. A stale jeste nenasli manzelku toho strilejiciho v obchode.

0 0
možnosti

Tento ímám nahlas,a bez přetvářek řekl to, co ostatní muslimové si myslí, ale nahlas neřeknou. Je velice dobře, to slyšet takto přímo. Že se nevykrucuje, jak zástupci muslimských sdružení u nás, nebo jako jejich zarputilí obhájci.

20 0
možnosti

J67a65r19a 56R37a27n72k

10. 1. 2015 18:55

Pani Blazikova, presne to same Vam bude odpovidat zdejsi bloger/muslim pan Addo, vcer jsem s nim ztracela cas na toto tema, nejdriv napsal libivi blog a pak, kdyz jsme se zacali vyptavat, jednoduse odpovedel, ze by nebyl muslim, kdyby neveril v 5 piliru a shariu. Zustala jsem slusna a odesla:-/

8 0
možnosti

"Islám je vhodný pro soužití různých kultur a vyznání", tvrdí český muslimský předák předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi a já pokračuji - až do té doby než Evropu změníme podle sebe. Čím více bude muslimů tím dříve k tomu dojde. Za 200 let se Egypťané takto změnili, tady to bude trvat třikrát rychleji. Potom už pak bude jen jedna kultura v Evropě a to pouze muslimská. Umírněný muslim to je muslim, který toho chce dosáhnout plíživě a pomalu. Radikální muslim to chce co nejrychleji. Vážení jaký je v tom rozdíl ?

14 1
možnosti

Tak proč chtějí Američani a NATO v islámských zemích instalovat tu svoji svobodu třeba i násilím. Proč stále podporují podivné, jimi placené opozice proti zvoleným režimům?

3 11
možnosti
Foto

Geopolitika je složitější a simulace válečných her mají asi dané výsledky - zkuste https://www.kosmas.cz/knihy/60609/velka-sachovnice/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS