Diskuse

Rok 2014: 13 islámských zemí ve kterých je za ateismus trest smrti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95o17s57e31f 73P47o16t57r

1. 2. 2015 0:13

Dovolím si ocitovat jednoho ze světových ateistických guru Eduard O.Wilson: O lidské přirozenosti :

"Dispozice k náboženské víře  je nejsložitější a nejmocnější  síla v lidské psychice a velmi pravděpodobně nevykořenitelná součást lidské přirozenosti".

České společnosti  byl po čtyřicet let tvrdě, totalitně vymýván  marxisticko-leninskými politruky mozek  ve smyslu, nic než věda, jedině věda a náš nový vědecký pokrokový systém. Útočnost politruků byla hlavně zameřena proti katolické církvi. Že ateističtí politruci své ideové protivníky  vraždili, je všeobecně známo.

Na základě těchto skutečností by se dalo očekávat, že po sametové, český národ se objeví jako tabula rasa, čistý nepopsaný list, přesvědčený ateistický národ.

Jaká je ale skutečnost ?

10% populace  se při posledním sčítání přihlásilo ke křesťanství, 5% lidí  vyznávají ateistickou víru a zbytek 85% lidí věří, aby naplnili svojí touhu po vysvětlení života, od horoskopů přes převtělování duší k mimozemšťanům , ezoterika, magie, hádání z akret, čištění čaker.....

Ateisté při výkladu světa záměrně opomíjejí  účelnou a logickou uspořádatelnost světa a matematickou nepravděpodobnost existence jak základních fyzikálních entit, tak vzniku života.

Pokud se ateisté bojí pronásledování, chtěl bych připomenout, že ateistický marxismus-leninismus má na svědoní 50 milionů obětí a protikřesťanský nacionální socialismus na 70 milionů mrtvých.

0 0
možnosti
Foto

"Že ateističtí politruci své ideové protivníky  vraždili, je všeobecně známo.

Pokud by tak činili, tak by museli být neobyčejně hloupí, protože nic není přitažlivějšího pro lidi, než ideologie, která má své mučedníky.

A pokud tedy by byli tak hloupí, tak by nebyli nebezpeční, jedině sami sobě.

Těžko lze považovat nacionální socialismus za protikřesťanský, pokud sloužili u nacistů feldkuráti a honosil se na svých uniformách Gott mit uns.

Jedině kdyby tim byl myšlen Karel Gott-.

1 0
možnosti

Neschvaluji popravy a jsem pro svobodu vyznání, ale humanismus, sekularismus a liberalismus jsou přinejmenším pochybné pohledy na svět. Já k tomu přidávám i objektivismus, který není o moc lepší. O čemž mě přesvědčil pan Luboš Zálom a zejména Ayn Randová. V praxi tyto ideologie (zejména sekularismus) sloužili ke genocidě křesťanského obyvatelstva. K čemuž se západní svět pomalu opět blíží. Alespoň v nejbližších sto letech dojde k tomu, že žít jako křesťan bude v konfliktu se zákony. Náznaky už jsou v USA a Kanadě.

1 0
možnosti

Jako ateista dávám karmu.

1 0
možnosti

Jako křesťan vám dávám velkou karmu. Víra je vztah mezi jednotlivcem a Bohem. pokud se rozhodne člověk být ateistou ,je to jeho svobodná volba . Islámské země jsou ve většině přímo proti svobodě samostatného rozhodování a nebezpečí takového myšlení se momentálně projevuje v celém světě. Chatrná Evropa není na tuto situaci připravená a reálně hrozí narušení míry svobody v jejím prostoru. Pokud nebude mít demokratické politiky, kteří ji budou hájit. Ne populisty a nacionalisty, ale politiky hájící svobody a práva lidí, rovnoprávnost žen, právní systém a svobodu víry. Víry ,která nebere víru jiným, tedy i ateistům.

0 0
možnosti
Foto

Jak někdo někdy mohl tvrdit, že existuje globální ekonomika, v níž státy už nehrají žádnou významnou roli?

O těchto jevech se snad v době mého mládí nikdo ani nezmínil.

0 0
možnosti

Dala bych karmu,'nebyt zavadejiciho druheho odstavce - Sekularizujici se svet.

0 0
možnosti

Přínosný článek, díky. Strach ze ztráty moci je zjevně v islámu obrovský a poznatky ze studie jsou nadějí pro budoucnost

3 0
možnosti

Nadeji za 1000 let? Muslimove rostou rychleji nez ateiste a krestane a existuje prima umera mezi poctem muslimu ve state a odvrzenim sekularismu. Tato umera neexistuje ve vztahu krestan - stat. Sekularni staty v Euroatlanticke civilizaci vznikly za stavu pocetni prevahy vericich nad ateisty. Neexistuje rovnitko krestan = odpurce sekularniho statu. Toto rovnitko je vsak ve vztahu muslim - sekularni stat nezpochybnitelne.

0 0
možnosti

Výsledky průzkumu IHEU by měli v TV orámovat všechny reklamní bloky na všech kanálech

2 0
možnosti