Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že obdivovatele národního socialismu najdete na obou bojujících stranách současného konfliktu. Obě strany také budou účast takových týpků na té druhé straně vydávat za důkaz, že ta druhá strana je nacistická.

0 0
možnosti

Nevim, ale ja si zatim nevsiml ze by nekdo z toho nevychodniho kridla jdejsich blogeru, diskuteru ci obycejnych lidi nazyval tu druhou stranu nacisty, fasisty, nebo podobne.

0 0
možnosti

Řešíte naprosté, tendenční marginálie, které zvelicujete.

Svistva Ruska, útok na atomovou elektrárnu, vraždění, znásilňování žen nezmiňujete. Jste odporný člověk, jestli se to dá takto napsat.

2 6
možnosti

"Krajně pravicová neonacistická skupina..." Protimluv hned v první větě. Zbytek je podobné kvality. Je jasné, že nejobjektivnější informace seženete v arabské televizi. Hosana!!!

5 1
možnosti

Arabove a muslimove vubec, by meli Putlerovi vdecni za rozbombardovane, se zemi srovnane cele meske cvrti ve velkych mestech jako Allepo a Damasek. Za miliony syrsky uprchliku.

Take by mohli Putlerovi podekovat za povrazdeni az 300 000 Cecencu-muslimu ve dvou cecenskyh valkach, Zejmena za plosne bombardovani Grozneho v nemz zahynulo 35 000 civilistu. Viz reportaze ruske novinarky A. Politkovske, zavrazdene na rozkaz Putlera.

3 0
možnosti

J49i96r83i 74T96i40c76h92y

5. 3. 2022 16:56

S temi syrskymi uprchliky jste si to popletl. Byla to podpora zapadu tem "demokratickym" silam, ktere rozvratily vladnouci rezim v Syrii - byt diktatorsky, nicmene drzici v souziti nekolik navzajem nevrazivych skupin - cehoz nasledkem byl vznik ISIS s jeho hruznym radenim a naslednym milionovym odchodem uprchliku ze Syrie. Ve skutecnosti to byli Rusove, kteri napomohli zlomit zlocinny ISIS.

3 3
možnosti

Jenom poděkování administrátorům iDnes,

že mají odvahu zveřejnit i jiné názory některých blogerů. To patří k demokracii.

6 0
možnosti

Azov na rozdíl od Vagnerovců a Čečenských hrdlořezů brání svou zemi.

5 6
možnosti
Foto

A co hezkého byste nám napsal o straně pana Žirinovského? Abychom to měli pěkně vyvážené. Rv

3 2
možnosti
Foto

Pane Karásku, místo mínusu jste jako příznivec této partaje mohl o ní něco přínosného napsat.

0 0
možnosti
Foto

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

2 1
možnosti

Čím víz zbraní Ukrajina pro své civilisty pořídí, tím více krve Ukrajinci procedí.

;-(

2 1
možnosti
Foto

Svobodný občan se nezapře. Rv

4 2
možnosti

Zajímavé. Informací není nikdy dost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".