Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chcimíři takového člověka musí odsuzovat, protože se zapojil do odboje a tím přiléval oleje do ohně.

3 2
možnosti
Foto

Vy jste z těch koumáků, co neuznávají jen muže a ženu, ale mezi nimi celé spektrum desítek pohlaví a současně uznává jen pro-ukrajinskost a pro-ruskost a mezi tím žádné spektrum názoru a postujů? Pokud nejste stejně např. pro-jemenský nebo pro-kyperský stejně jako jste pro-ukrajinský, jste jen pozérský rasista. Člověk je člověk hulváte. Na zvracení z vás.

Rasistické dvojí standardy západního zpravodajství o Ukrajině https://zboril.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784376

0 0
možnosti

Takové osobnosti je třeba připomínat, jen se domnívám, že celkové vyznění vašeho blogu k důstojné připomínce nepřispívá.

7 3
možnosti
Foto

A že jej mainstream nepřipomíná že? zrejme moc Masarykovsky, Benešovský... tak aspoň já na blogu.

1 2
možnosti

nazvat člověka, který zemřel v boji proti okupantům své země chcimírem je ubohé. Vy jste důkazem, že hloupost kvete bez ohledu na věk a vzdělání.

11 4
možnosti
Foto

Vy jste z těch koumáků, co neuznavaji jen muže a ženu, ale mezi nimi celé spektrum desítek pohlaví a soucasne uznává jen proukrajinskost a proruskost a mezi tím žádné spektrum názoru a postuju? pokud nejste stejně např. projemensky nebo prokypersky stejně jako jste proukrajinsky jste jen pozersky rasista. Člověk je člověk hulvate. Na zvracení z vás.

Rasistické dvojí standardy západního zpravodajství o Ukrajině https://zboril.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784376

3 10
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,06
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".