Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vytržené z kontextu sice některé věci jsou. Jenže on je ten kontext ještě daleko horší než ty vytržené části. :-)

0 0
možnosti

Ještě namátkou k sauně pro koně - To je Vydrův počin a máslo (a korupce) na hlavě je především naší státní správy.

0 0
možnosti
Foto

Za to, že má Česko dál k přístavům, nám měla EU podle Palase zaplatit stovky miliónů eur. Evropská komise nakonec vyšla ČR vstříc tím, že zorganizovala tendr na nákup obilí ze zemí, které nemají přístup k moři.  - http://www.novinky.cz/ekonomika/286453-bizarni-napady-z-bruselu-pravidla-pro-nafukovani-balonku-banany-i-cirkus.html

0 0
možnosti

No a ta dotace je kde prosím pekně?

0 0
možnosti
Foto

A tohle: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2253230/Footballs-marked-warning-stating-choking-hazard-according-EU-regulations.html , ale to je poměrně sranda - zde lze použít nejvýš označení 'blbec', u těch klimatizací bohužel 'vrah'. :-/

1 0
možnosti
Foto

Ale jednalo se o tom. Statní správa se tím zabývala - Nápad má prý předběžnou podporu komisaře pro zemědělství Fischlera, který je z Rakouska, které také nemá moře. Novou komisařkou ale bude Fischerová z Dánska, které má moře. - http://euportal.parlamentnilisty.cz/PrintArticle/69-dotace-za-to-ze-nemame-more.aspx

0 0
možnosti

Vidíte tam to "prý"? Zkuste najít ještě jiné, relevantní odkazy na toto téma, ideálně ty které obsahují fakt, že se tímto státní správa opravdu zabývala.

0 0
možnosti
Foto

Chybí vám tam to nejhorší - trestný čin obecného ohrožení - povinnost používat nebezpečné chladivo R-1234yf v klimatizacích automobilů, proti které teď silně bojuje nejen Mercedes a další německé značky, ale dokonce i německé úřady. Bohužel blbci nejsou jen v EU, proti Němcům a zmíněným automobilkám se s EU spojila už i Francie.

0 0
možnosti

Netvrdím, že se to takto nemůže stát. Ale ani vy, ani já nemáte v tomto ohledu argumenty, takže je na hlavu postavené po sobě házet virtuální reality.

Prosím, jen takový malý dodatek (protože jsem si teď teprve všiml, že jste představitel SSO), nechovejte se jako Mach, který použivá utopie jako součást argumentace, viz. jeho nedávný blog "až SSO vyhraje volby".

0 0
možnosti

A93n44d54r69e47j 89K59r24á43l

21. 7. 2013 17:54

Jak nemuze stat. To jste nepochopil. To uz se stalo!

0 0
možnosti
Foto

Já si ovšem některé zdroje ověřil a i ze zpětné vazby z komentářů si ji dále ověřím. Ale zatím vše potvrzeno.

0 0
možnosti

v mafře udělali soudruzi systémovou chybu zřejmě, padají vlákna.

Každopádně budu rád když mi dokážete, že bod. č2. je v platnosti :-) (imho nebyl ani podán návrh, viz. dole)

0 0
možnosti
Foto

A nebude úředníkům vadit, když mám dovolenou celý rok a abych se příliš nenudil, tak si ji občas zpestřím prací?

3 0
možnosti

Škoda že dobrá půlka jsou Hoax nebo vytržení z kontextu.

0 6
možnosti
Foto

http://www.bankovnipoplatky.com jsou podle mě důvěryhodný zdroj. Můžete uvést odkazy, kde se mýlí?

4 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 14,10
  • Průměrná čtenost 1774x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".